silahkan tulis apa aja

23 Responses to “Ruang tamu”


  1. 1 Lumiere October 14, 2009 at 4:34 AM

    tulis apa saja?
    beneran boleh?
    hm😕
    hm, apa ya…
    Uhhmmm…
    ah sudahlah,
    saya malah jadi bingung mau nulis apa🙄

  2. 3 frozen October 14, 2009 at 8:54 PM

    Sudah lama tak jumpa, Bung C4ndra…

  3. 4 Ali Sastro October 15, 2009 at 4:11 AM

    ^

    Bung G3mbel ini bung C4ndra yang avatarnya Mickey?

  4. 5 G3mbel October 15, 2009 at 7:36 PM

    ^
    .
    :mrgreen:

    .

    @ atasnya lagi

    .
    😛
    .

    @ atas atasnya lagi

    .

    ya.. ya.. saya tau kamu cerdas nak

    .

    @ atas atasnya atasnya lagi

    .

    kenapa gak jadi…?😉

  5. 6 Zephyr October 16, 2009 at 1:00 PM

    Jadi.. ini Bung C4ndra? *sok kenal*🙂

    Pernah liat avatar mickey-nya itu..

  6. 7 G3mbel October 17, 2009 at 9:24 PM

    @ Zephyr
    .

    saya si G3mbel🙂
    .

    siapa tuh C4ndra.. ?:mrgreen:

  7. 8 illuminationis November 7, 2009 at 2:11 PM

    saya izin taut yak blognya!

    eh eh siapa C4ndra?

  8. 9 G3mbel November 8, 2009 at 1:49 AM

    ^
    monggo silahken
    .

    eh eh siapa C4ndra?

    .
    mungkin bukan siapa2

  9. 12 batjoe November 19, 2009 at 8:42 PM

    salam kenal mas…

  10. 13 G3mbel November 20, 2009 at 1:30 AM

    ^
    .
    sama2 mas, salam kenal kembali😛

  11. 14 eMina November 22, 2009 at 6:34 AM

    abdi henteu nyangki..kang gembel teh geuningan tiasa nyarios sunda !!! lakadalah….. segaaannnnn !!

  12. 15 G3mbel November 22, 2009 at 1:45 PM

    kantenan we atuh teh, kan bahasa ti oorok , mun hilap mah kacida teuing!!

  13. 16 eMina November 23, 2009 at 4:18 PM

    eta geuuniiinggg….. asli sunda geuning. ti palih mana kang gembel? bandung oge?

  14. 17 G3mbel November 23, 2009 at 8:32 PM

    ^
    sumuhun Bandung anu rada nyingcet ka pasisian, tapi daerah Bandung pakotaan Cimahi, Ciwaruga:mrgreen: , Gerlong , Setiabudi , Tamansari sareng DU mah terang atuh da tempat kaamengan kapungkur.
    .
    tos ah isin bisi aya cakcak bodas nu ngiring ngadangukeun:mrgreen:
    .😆😆

  15. 18 eMina November 24, 2009 at 2:27 PM

    euleuuuuhhh~~~ eta nu disaurkeun ku kang gembel sadayana oge daerah kaamengan abi oge waktos nuju kuliah *guling -guling*
    komo pisan ciwaruga mah….beu…eta mah daerah jajahan atuh…😯

    ke ke ke… kang gembel teh saha atuh?

    tapi ketang abi mah sanes aseli urang bandung, tapi ciamis. di bandung ti waktos kuliah, tapi meuni tos sok janten urang bandung we yeuh…

    mana-mana cakcak bodas ? keun ku eneng di tewak heula *tewak cakcak bodas*

  16. 19 G3mbel November 26, 2009 at 6:44 AM

    ^
    .
    sumuhun neng abdi ge sono ka bandung teh, asa tos lami dikantunkeun teh. tapi dina hiji mangsa mun dikersakeun ku gusti pasti abdi mulih deui ka bandung.
    .
    ayeuna mah nuju ngumbara di lembur batur ( negeri gurun pasir ) anu lamun usum panas sakitu mentrangna tapi lamun usum tiris sakitu nyecepna.🙂

  17. 20 illuminationis December 3, 2009 at 10:52 AM

    saya sedang modus gentayangan di blog orang lain saja😎

  18. 21 Mrs. Morris December 9, 2009 at 7:16 PM

    Saya ganteng😛 Saya tampan😛 Saya hensem😛

    Salam kenal ya, bung G3mbel😀

  19. 22 G3mbel December 10, 2009 at 5:32 AM

    ^
    salam kenal kembali dari saya yang cantik nan ayu😉 imut nan lucu😉 anggun nan mempesona😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




jadwal pentas

December 2016
S M T W T F S
« Jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

jumlah kunjungan

  • 7,212 hits

tamu istimewa

  • None

Top Posts


%d bloggers like this: